Två skådespelare, fyra berättelser, åtta fantastiska karaktärer

Teater Spelperiod: 23 nov - 23 nov

Ensamma hjärtan

Möt fyra olika par i lika många värmande kortpjäser. En romantisk komedi om kärlekens olika ansikten. Av dramatikern som gav oss "Strålande, Miss Foster".

De fyra paren är i olika åldrar och tillstånd men alla bär en stark längtan efter närhet: Det äldre skådespelarparet som ska på gala, chefen som vill få sin privata sekreterare att släppa loss, skilsmässoparet som åkte på den där chartern de ändå beställt och så de två som ses på en första pirrande dejt  utanför Internet.

Vi blir alla till i relation till varandra och i Ensamma hjärtan blir det extra tydligt. En innerlig och humoristisk teaterupplevelse att bära med sig länge. Generös i det lilla formatet!

Uppsättningen med manus av Peter Quilter ramas in av en rad klassiska popduetter. 

 "Det är en välskriven, driven historia som är lätt att ta till sig och tycka om. Engelska dramatikern Peter Quilter spelas på såväl West End som Broadway och hans pjäser har översatts till nära 30 språk. Det känns roligt att denna fina romcom nu får Sverigepremiär i Småland!"

Petter Andersson
Regissör 

Speltid: 110 minuter (inkl paus)

MEDVERKANDE

REGI Petter Andersson SKÅDESPELARE Mathias Lithner och Sanna Ingermaa Nilsson SCENOGRAFI Chrissie Lundström ORIGINALTITEL Duets av Peter Quilter ÖVERSÄTTNING Lolo Amble  

TURNÉ

16 nov kl. 18.00, Aneby Konserthus(Extern länk)
17 nov kl. 19.00, Gränna Kulturgård
19 nov kl. 14.00, Visingsö Bygdegård
20 nov kl. 15.00, Eksjö Gymnasium (Aulan)
29 nov kl. 19.00, Pigalle Nässjö
  4 dec kl. 15.00, Björköby (Björkö kommunalhus) 

Vill du att vi kommer och spelar på din ort? Läs mer här om hur du bokar en turnéföreställning.