Teater Spelperiod: 12 apr - 12 apr
Ingår i: After work

Ginger – en rödhårig krogshow

En show om allt du inte visste att du behövde veta om rödhåriga. Är du rödhårig? Känner du en rödhårig? Eller har du kanske sett en rödhårig? Med självupplevda historier, sångnummer, sketcher, frågesport och skarpa djupdykningar tar Katarina Krogh och Rebecca Kaneld med dig på en resa i de rödhårigas universum.

Är rödhåriga mer aggressiva, kåta och solkänsliga? Är det sant att rödhåriga inte har någon själ? Eller är det kanske så att rödhåriga blir vampyrer på natten, är heta sexmissbrukare eller helt enkelt är klassens tönt? Vad är fakta och vad är myt? Vad innebär det egentligen att vara rödhårig?

Det hävdas att det rödhåriga släktet om hundra år kommer vara helt utdött. Märkligt nog har Danmark, trots dessa varningssignaler, valt att stänga ner spermabanken för rödhåriga donatorer. Intresset är helt enkelt för lågt.

Ginger är föreställningen där två rödhåriga beträder scenen tillsammans. Med självupplevda historier, fakta, myter, sånger och en och annan hemlig gäst kommer skådespelarna Katarina Krogh och Rebecca Kaneld ta dig med på en resa i rödhårigas universum fylld av rå humor, lite allvar och allt däremellan.

Ginger – en rödhårig krogshow är producerad av Soppteatern, Kulturhuset Stadsteatern i samarbete med Örebro Teater.

Speltid: 60 min

Medverkande

Katarina Krogh
Rebecca Kaneld

Föreställningsfoton: Marcus: Gårder

Affischbild: Jonas Jörneberg

Relaterade artiklar

Musikal
Artikel

Smuts och trip-hoppiga beats tonsätter ny musikal

En av höstens stora satsningar på Kulturhuset Spia heter Alla Skriker, Ingen Hör, en musikal om en mer eller mindre dysf...