Ginger och Freds påtvingade möte
Teater Spelperiod: 28 mar - 28 mar
Ingår i: After work

Ginger och Freds påtvingade möte

Med sånger från en svunnen tid och dans som andas Fred Astaire och Ginger Rogers, samt en rapp och komisk dialog skriven av Henrik Valentin, berättas historien om ett danspar som återförenas efter ett dramatiskt uppbrott.

Välkommen till en föreställning fylld av sång och dans. Välkända melodier som ”Cheek to cheek”,” the Continental” och ”Steppin out with my baby” blandas med en snärtig dialog när starka viljor och temperament möts.

En musikalisk, humoristisk och dansant historia om att hitta tillbaka.

Manus: Henrik Valentin
 Regi: Victor Molino Sanchez

På scen: Elin Kortesalmi och Victor Molino Sanchez
Foto: Matilda Molino Sanchez

Soppa: Svampsoppa med färskost - bokas samtidigt som din biljett eller via biljettkassan. 

Medverkande

Elin J Kortesalmi är utbildad på Balettakademin i Göteborg. Hon har medverkat i en lång rad musikaler som ”A chorus line”, ”West side story”, ”Singin in the rain” och ”My fair lady” på bl a Oscarsteatern, Göteborgsoperan och Riksteatern. På Stockholms stadsteater har Elin medverkat i musikalerna "Chicago" och "Cabaret "och spelar just nu i "Billy Elliot".

Victor Molino Sanchez har medverkat i en rad musikaler som ”West side story”, ”Singin in the rain”, ”Victor/Victoria”, ”Jesus Christ Superstar”, ” Billy Elliot" på några av Sveriges största scener. Senast sågs han i succémusikalen ”Bullets over Broadway” på Göta Lejon. Utöver att frilansa som artist är Victor registudent på Stockholms dramatiska högskola, avgångsår 2019.

Henrik Valentin, författare och dramatiker, är hemmahörig i Malmö, Stockholm och Österlen. Han har senast skrivit och medverkat i kabarén ”Jul igen. Och igen!” på Helsingborgs stadsteater där han tidigare svarat för några framgångsrika kabaréer. Bland hans pjäser blev t ex ”Blombergs franska försök” succé på Klara soppteater vid Stockholms stadsteater med bl a Pia Johansson. Han är författare till åtta böcker varav en roman och skriver regelbundet krönikor och artiklar i olika tidningar - ofta på trädgårdstemat.