Teater Spelperiod: 25 nov - 25 nov

Jukebox

Femtinge Teater ger den nyskrivna musikteaterföreställningen JUKEBOX som tar dig med till 50 & 60 talets caféer & restauranger som var mötesplatsen med jukeboxens toner i centrum!

Vi förflyttar oss från New Yorks trendigaste café till Söder i Stockholm och till den lilla lanthandeln i Småland som blev en världsnyhet! En föreställning med skön musik, stjärnglans och otroliga berättelser om möten runt jukeboxen! Lägg i en slant och Let´s do the twist!

När jukeboxen kom öppnade sig världen med den senaste musiken, idolerna kom närmare och du kunde med din önskeslant spela din favorit! Lyssna till hitsen, hör berättelser om människor som träffades och levde med detta fenomen.

Jukebox är en varm, svängig och rivig föreställning som landar i otroliga möten, spännande livsöden och stjärnglans och såklart framförs den bästa musiken från 50 & 60 talet, lyssna till hits av Elvis, Connie Francis, Wanda Jackson, Siw Malmqvist, Monica Z och Chubby Checker mfl. 

En musikalisk show med sköna låtar, nostalgi, humor pop och rock `n roll! 

Speltid 60 minuter utan paus

Arrangör: Musik & Teater Vänner i Jönköping, en del av Riksteatern

Medverkande

Av och med: Hans-Åke Andersson och Linda Elaine Byman.

Relaterade artiklar

Musikal
Artikel

Smuts och trip-hoppiga beats tonsätter ny musikal

En av höstens stora satsningar på Kulturhuset Spia heter Alla Skriker, Ingen Hör, en musikal om en mer eller mindre dysf...