Varmt välkommen till en festlig kväll för klimatet

Övrigt Spelperiod: 28 sep - 28 sep

Klimatkväll med Mark Levengood

Som avslut på Klimatveckan 2017 bjuder vi in till en underhållande och inspirerande kväll där vi får lyssna till vår folkkära Mark Levengood, som ska tala om hur vi människor hanterar förändring. Ska vi nå omställningen till ett mer hållbart samhälle krävs förändring - i samhället, i tekniken och kanske framförallt i vårt beteende. Klimatkvällen är kostnadsfri och öppen för alla!

Klimatkvällen börjar med mingel klockan 16.30 och avslutas klockan 19.30. Under kvällen blir det även utdelning av klimatpriset för 2017.

Anmäl dig till Klimatkvällen på klimatrådets webbplats(Extern länk)

En del av Klimatkonferensen 2017

Klimatkvällen är en del av Klimatkonferensen 2017, som tar sin utgångspunkt i en berättelse om framtidinnovation och utveckling utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Hur vi agerar de kommande åren har en stor betydelse för planetens stabilitet under en mycket längre tid framöver. Hur berör hållbarhetsfrågorna dig, din organisation och varumärke? Hur skapas framgångsrika verksamheter och vad driver arbete framåt? Vår målsättning är att du som deltagare ska få med dig konkreta kunskaper, inspiration och mer energi för att kunna bidra ytterligare i att skapa en mer hållbar framtid. 

Plats: Kulturhuset Spira, Jönköping
Tid: klockan 12:30 - 16:30
Registrering, näringsrik och hållbar lunch från klockan 11:00.

Konferensen är kostnadsfri och öppen för alla. 

Läs mer om konferensens program här: http://klimatveckan.klimatradet.se/klimatkonferensen/(Extern länk)