Barn/Unga Spelperiod: 08 apr - 10 apr

Krakel Spektakel

Möt Krakel, Kusin Vitamin och alla deras spännande vänner i en tokrolig och färgsprakande föreställning baserad på Lennart Hellsings underfundiga texter och berättelser. En musikalisk, fartfylld och finurlig resa med Teaterstickornas musikteatergrupp och kören Nova.

Kanske växte du upp med Hellsings berättelser om Krakel Spektakel och Kusin Vitamin, som likt en frisk fläkt svepte in i 1950-talets barnkammare. Eller så är du kanske född på 2000-talet och har aldrig hört talas om Krakel Spektakel. Det kvittar vilket. Den här föreställningen är för alla!

I samarbete med Lennart Hellsings dotter Susanna Hellsing och förlaget ATR (Amatörteaterns Riksförbund), har vi nu den stora äran att bjuda på en unik upplevelse som aldrig skådats tidigare. Teaterstickornas verksamhetsledare Eva Edevik har, med Susanna Hellsings glada tillrop, bearbetat boken om Krakel Spektakel till en musikteater för alla åldrar.

Eva Edevik har regisserat, Camilla Ekelöf har koreograferat och Edward Eklöf leder sånginsatserna i föreställningen som ackompanjeras av musikerna Magnus Apelqvist och Per Bergström.

Välkomna!

Speltid: 60 min, ingen paus.

Arrangör: Teaterstickornas musikteatergrupp för barn och unga och barnkören Nova