En sann komedi som vill locka till skratt, gärna gapskratt.

Teater Spelperiod: 07 apr - 07 apr

Man får väl ställa upp

INSTÄLLD. Komedin Man får väl ställa upp - ställs in, med anledning av coronaviruset. Alla biljetter återköps.

Komikern Adde Malmberg står för manus och regi av denna dråpliga komedi där allt kretsar kring en hembygdsgård på en liten ort. Förbered dig på en kväll med många skratt och kanske ett litet uns igenkänning…

Vi befinner oss i ett litet samhälle långt från alla storstadsregioner. I centrum finns en bygdegård, det är där alla samlas. Idrottsklubben, Kennelklubben, Kyrkans barntimme, Unga Örnar, Kulturskolan, Motorcykelklubben och så förstås Hembygdsföreningen.

Alla har sina lokaler i bygdegården och alla är medlemmar i varandras föreningar, vilket gynnar alla eftersom föreningarna får bidrag efter hur många medlemmar de har. Ett bra system ända tills det en dag kommer en representant för Hembygdsföreningarnas Riksförbund för att ge ett pris till Årets mest aktiva hembygdsförening. Den oväntat uppdykande representanten sätter igång en serie av händelser som ingen hade kunnat förutse.

Adde Malmberg blev känd som ståupp-komiker i hela landet genom tv-serien Släng dig i brunnen. Som skådespelare har han bland mycket annat spelat Harold Nichols i The Full Monty och Sir Lancelot i Spamalot på Nöjesteatern och Oscarsteatern, och Basil i Pang i bygget på Fredriksdalsteatern, Nöjesteatern och Lorensbergsbergsteatern. Adde Malmberg har också regisserat en lång rad revyer, krogshower, kabaréer och teaterpjäser.

Speltid 2 timmar och 20 minuter (inklusive 20 minuters paus)

Manus och regi Adde Malmberg
Scenografi Bengt Fröderberg 
Kostymdesign Helle Carlsson

Medverkande 
Sofia Bach 
Anna Carlsson 
Siw Erixon 
Henrik Johansson 
Sofia Rönnegård 
Daniel Träff