Allt vi är

Musik Spelperiod: 10 feb - 10 feb

Maria Möller

Möt sångerskan, skådespelerskan och komikern Maria Möller som tar dig med på en resa genom mänskliga möten och musikaliska uttryck, tillsammans med pianisten Carina E Nilsson. En generös och personlig konsert där Maria med humor och allvar reflekterar kring livets olika skiftningar och vårt förhållande till oss själva och till andra människor.

Kritikerrosade Maria Möller har stått på landets musik- och teaterscener i 30 år och gjort ett flertal shower i eget namn. Under hösten framträdde hon på Lund Comedy Festival och medverkade i en hyllningskonsert för jazzlegenden Monica Zetterlund. Hon gästspelade även på Reginateatern i Uppsala och avslutade året på turné med julkonserten Midvintertid. 2016 har Maria varit gästartist i Björn Skifs show på Göta Lejon under flera kvällar.

Så här skriver Expressen om Maria:

”Få svenska artister har ett så brett register som Maria Möller. Det är egentligen omöjligt att vara lika duktig på opera, jazz, rock, ja de flesta genrer och vara en av landets skarpaste kvinnliga imitatörer” (…) ”Maria Möller verkar kunna allt - och gör det hela tiden med en ljuvlig humor och befriande självdistans.”