Monica Z & Jag
Musik Spelperiod: 21 nov - 21 nov
Ingår i: After work

Monica Z & jag

I en charmig och intim föreställning skapar artisten Lena Nilsson och pianisten Carina E Nilsson en innerlig atmosfär, fylld av kärlek, glädje och ljuva minnen. Hör Monica Zetterlunds fantastiska låtskatt varvat med anekdoter och personliga reflektioner, och givetvis grymt sväng!

Lena visar ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Förbered dig på härligt sväng och glimten i ögat, men också djupet och svärtan i Monicas artisteri och person. Och när kvällen är slut, sakta ni gå genom stan.

Kvällens soppa: gulaschsoppa med crème fraiche

Speltid 60 minuter utan paus

Medverkande

Regi: Anders ”Butta” Börjesson
Manus: Anders ”Butta” Börjesson och Lena Nilsson
Artister: Lena Nilsson
Musiker: Carina E Nilsson

Om Lena och Carina

Lena är en artist med lång karriär. Ni känner bland annat igen henne ifrån sånggruppen Avec som sålde guld med sin julskiva. De var ständiga gästartister i ”Allsång på Skansen” under tre år och gav ut det kritikerrosade albumet ”Avec”. Andra sammanhang Lena medverkat i är Rhapsody in Rock med Robert Wells, visfestivaler, krogshower, revyer, ett stort antal tv-program, spelningar på jazzklubb i London, konserter i Abu Dhabi och Vietnam, musikalföreställningen ”Musicals forever” i Norge samt egenproducerade program och föreställningar.

Carina är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister.

Röster om föreställningen

”Vilken röst, fingertoppskänsla och värme. Musikalisk underhållning i världsklass!” -
Johan Henrysson, publik teater 2ALång (oktober 2016)

”Man imponeras av Lena Nilssons fina förmåga att tränga in i och gestalta sångerna och - vilken publikkontakt!” -
Lysekilsposten 26/7 2017