En ”mysrysare” för barn 6-9 år

Teater Spelperiod: 16 feb - 03 apr

Monstret i väggen

För barn 6-9 år. Vad är det som gömmer sig bakom väggen? Är det verkligen så farligt och hemskt som det verkar? Eller kan det till och med vara något oväntat och vackert?

Två syskon ska sova över hos sin mystiske farbror. Han har ett utseende som om han äter små barn till frukost, och rummet de ska sova i är läskigt. Barnen skrämmer upp varandra samtidigt som de försöker dölja sin egen rädsla. Kvällen går och natten närmar sig och allt fler konstiga saker händer, både vad gäller farbrorn och det där monstret som verkar husera i väggen.

Monstret i väggen är en spännande föreställning om rädsla. En ”mysrysare” för barn mellan 6 och 9 år, som med hjälp av tre skådespelare, en palett av ljudeffekter och den egna fantasin får söka svaret på vad det är som gömmer sig i väggen.

Recensioner

Vad säger pressen?

Teateri skräms för det är kul

Publicerad 28 januari 2016 09:26 Uppdaterad 28 januari 2016 09:27

De tre skådespelarna, och inte minst tekniker och scenograf, har lyckats: Vi både skrattar och blir rädda åt Teateri:s barnföreställning "Monstret i väggen". Men efteråt hänger frågan i luften: Vem var egentligen själva monstret?

Läs hela recensionen(Extern länk)