- säger skämt i ca 75 minuter

Övrigt Spelperiod: 23 nov - 23 nov
Köp biljett

Nour El Refai

Världens bästa underhållare är tillbaka efter både mammaledighet och pandemi med sylvassa och pricksäkra skämt.

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare. Nu är det dags för Nour att bege sig ut på vägarna igen med standupföreställningen Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter.

- Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, hälsar Nour.

Speltid: 75 min

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: All things live