I väntan på nya besked...

Artikel

Vi öppnade våra salonger för begränsad publik 1 juni.

UPPDATERAD 21 MAJ

Smålands Musik & Teater har under en tid hållit salongerna stängda och ställt in eller flyttat fram alla publika arrangemang. Samtidigt har den verksamhet som går att genomföra internt, med gällande restriktioner, fortsatt pågått på den arbetsplats som Kulturhuset Spira utgör. Detta i syfte att kunna öppna upp fullskaligt så snart det går med konserter och föreställningar för barn, unga och vuxna.

Vår ambition har under det gångna året varit och är fortfarande att vara redo med en spännande repertoar, den dagen vi kan ta emot er igen. Vi vet att ni är många som längtar efter att få uppleva scenkonst, säger Ulrika Josefsson, tf verksamhetschef.

1 juni öppnade vi för 50 personer i en sittande publik.

Öppen restaurang/små möten

Kulturhuset Spiras publikservice och biljettkassa håller fortsatt öppet, liksom Restaurang Spiras lunch- och brunchservering – med de rådande restriktioner som gäller. Önskar ni hyra lokaler för mindre möten (högst 8 personer) kontakta mia.isaksson@smot.se

Vi håller kontakten!

Följ oss gärna i sociala medier för aktuella inblickar bakom kulisserna, @spirajkpg på Facebook(Extern länk) och Instagram(Extern länk). Missa heller inte Spiras Digital Scen där vi kontinuerligt publicerar nyproducerade musikinslag och annat innehåll, skapat för publiken online. 

  • Uppdaterad2020-11-04 14:00
  • Ansvarig

Relaterade artiklar

Övrigt
Artikel

Kungligt besök i Kulturhuset Spira

16 februari kommer kungaparet till Jönköping med anledning av att Hans Majestät Konungen firar 50 år på tronen. Besöket...