Nyår i Spira

En helkväll med smakfull supé och fantastisk musikal

Musikal Speldatum: 31 dec 2017

Nyår i Spira 2017

Fira in det nya året med en sprakande festkväll i Kulturhuset Spira. Njut av en trerätters nyårssupé och upplev den absolut sista föreställningen av succémusikalen Les Misérables! Vid tolvslaget skålar vi på Spiras terrass med stämningsfull utsikt över stadens fyrverkerier.

Varmt välkommen till en helkväll på Kulturhuset Spira i festens och musikalens tecken! Sen den unisont hyllade uppsättningen av Les Misérables samtidigt som du får njuta av utsökt mat och en av stadens finaste utsikter när Jönköping kring tolvslaget lyses upp av fyrverkerier!

Les Misérables

En hyllad musikal om frihet, jämlikhet, broderskap och kärlek. Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till ”Världens bästa musikal”! 

Musikalen bygger på Victor Hugos episka roman Samhällets olycksbarn och har sedan urpremiären 1980 setts av över 70 miljoner människor i 43 länder och på 22 språk. Och den slår fortfarande försäljningsrekord! 

Les Misérables är ett episkt verk om en mans kamp för att bryta med sitt forna liv och bygga ett nytt liv för sig själv och sin styvdotter i det efter-revolutionära Frankrike. Landet kokar av missnöjda studenter som hävdar sin rätt till frihet, jämlikhet och broderskap.

Läs mer om Les Misérables här

Mat

Förrätt – hummer toast Skagen med sikrom och stekt surdegsbröd
Varmrätt – helstekt oxfilé med karljohansvamp och potatispuré
Dessert – creme brulé med färska bär

Dryck

Ankomst – cava och canapé
Förrätt – vin
Varmrätt – vin
Dessert – kaffe
Tolvslaget – cava 

Program

  • 17.45 – öppnar portarna för mingel med bubbel och canapé
  • 18.30 – Les Misérables börjar
  • 20.00 – paus i 40 minuter med servering av förrätten
  • 22.00 – servering av varmrätt
  • 00.00 – Firande av tolvslag på terrassen med bubbel och utsikt över Jönköpings fyrverkerifyllda himmel