En berättarföreställning med komikern Olof Wretling

Teater Spelperiod: 17 nov - 17 nov

Diagnoserna i mitt liv

Diagnoserna i mitt liv är en liveversion av Olof Wretlings uppmärksammade och hyllade Vinter i P1-program. Allt började då Olof fyllde 40 och bestämde sig för att begära ut sin patientjournal. Han såg framför sig att det skulle komma några A4. Men så började stora bruna vadderade kuvert dimpa ned i brevlådan. Från Majornas Vårdcentral i Göteborg ringde de och undrade om han verkligen ville ha alla journaler utskrivna. 
Och jo, det ville han ...

Med sig på scen har han musikern Jakob Nyström som specialskrivit musiken till föreställningen. För scenisk rådgivning står Birgitta Egerbladh och scenografin görs av Frederic Eklöf.

Diagnoserna i mitt liv fick ett mycket varmt mottagande både från publik och media efter premiären på Rival i Stockholm i november 2016. Recensenterna hyllade blandningen av humor, musik och allvar.

Olof Wretling som tidigare gjort föreställningarna "Mammas Nya Kille" och "Klungan"  är en av landets populäraste komiker och berättare. Han har röstats fram som värd för Vinter i P1 inte mindre än fem gånger och i fjol sattes hans Vinterprat Diagnoserna i mitt liv upp på Rival i Stockholm. En komisk berättarföreställning om vad som anses normalt och inte och vårt behov att diagnostisera varandra. Efter sex utsålda föreställningar i Stockholm är det nu klart att Olof Wretling åker på turné under hösten 2017. 

Recensenterna har hyllat blandningen av humor, musik och allvar, Dagens Nyheter skrev att “alla borde få höra Olof Wretling berätta om sin uppväxt” och Aftonbladet menade att Diagnoserna i mitt liv är "mycket underhållande”.
–​ Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära. Nu fattas det bara att jag får vara med i ’Fråga doktorn’, en dröm för alla oss hypokondriker, hälsar Olof Wretling.

Föreställningens längd är 90 minuter utan paus.