Jul i Spira
Jul i Spira

Jul i Spira

Här är julens föreställningar i Spira!

Produktioner som ingår

Spelades 9 dec 2023

High Society

Förra året satte The High Society upp sin allra första julshow, efter 10 år på scenen. Succén var omedelbar och en återkomst 2023 var helt enkelt ett måste.

Musik
Spelas 29 nov-1 dec 2024

Nötknäpparen

Den världsberömda baletten Nötknäpparen med ukrainska balettstjärnor blir en magisk julklapp för hela familjen! Upplev ett fantastiskt äventyr med flickan Clara, som när hon går och lägger sig på jula...

Dans
Spelades 3 dec 2023

En stilla jul med Anders Ekborg

EN STILLA JUL med ANDERS EKBORG ger sig ut på stor Sverigeturné 2023

Musik
Spelades 2 dec 2023

The Soul Of Christmas

Förra årets upplaga av The Soul of Christmas blev en riktig dundersuccé med slutsålda konserter runt om i landet. Denna gång tar Samuel Ljungblahd och Bohuslän Big Band med sig en ny gäst – ingen mind...

Musik
Spelas 19 dec 2023

Lunchkonsert i juletid

Lägg bestyren åt sidan för en stund och njut av förstklassig julmusik framförd av Jönköpingsbördiga musikalartisten Karin Mårtenson Ghods.

Musik
Spelades 1 dec 2023

Glenn Miller Orchestra - Christmas Show 2023

Säcken är packad med låtar ur Glenn Millers fantastiska repertoar samt flera senare skrivna musikarrangemang på julmelodier.

Musik
Spelades 2 dec 2023

Julkul hos Vätterfolk

För tredje året i rad bjuder vi in till Julkul hos Vätterfolk! Lokala artister bjuder på sina svängigaste låtar och julfavoriter, varmt välkomna!

Musik
Spelas 19 dec 2023

The Christmas Feeling

Peter Asplund är tillbaka med sin storslagna julkonsert – The Christmas Feeling. Tillsammans med superduktiga Habo Big Band och gräddan av svenska jazzsångerskor bjuds vi på julmusik i jazziga rytmer.

Musik