Räfven
Räfven

Turné Mega Express för Musikhjälpen 17 - 18 dec

Musik Speldatum: 18 dec 2015

Räfven

Under årets upplaga av Musikhjälpen startar bandet Räfven ett helt enastående initiativ. De hoppas kunna samla in en stor summa pengar till årets ändamål som är att ingen ska behöva fly undan klimatet, samtidigt som de ämnar slå ett av Guinness världsrekord.

Målet är att bandet ska genomföra flest antal konserter i olika städer under ett dygn. Det nuvarande rekordet är 10 konserter, vilket innebär att Räfven på 24 timmar behöver genomföra minst 11 spelningar. Det kan bli hur kul, galet och bra som helst!

Bandet startar dagen kl 8:30 tillsammans med programledarna Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson i Musikhjälpens glasbur på Stora Torget i Linköping. En timme senare genomför de turnéns första konsert på Elite Hotel och efter det följer ett dygn fyllt av musik, möten, äventyr och förhoppningsvis stora mängder insamlade pengar. Hela turnén avslutas med konserten i Spira i Jönköping!

Bälgen kommer att pusta, stråken kommer att glöda, trutar kommer att blöda, fingrar kommer att ömma. Alltsammans i dans, svett och glädje! Följ oss på vägen! - Räfven

Räfvens digitala insamlingsbössa(Extern länk)

 

Program

ca 08:00-08:20. Spelning med Räfven!
ca 08:20-08:45 eftermingel med musik 

Observera att tiderna är cirkatider och kan förändras.

Restaurang Spira erbjuder enklare frukost (kaffe och fralla) för 50:-

Relaterade artiklar

Musik
Artikel

Johannes sätter tonen för musiken

Johannes Gustavsson är ny konstnärlig ledare och chefsdirigent för Jönköpings Sinfonietta sedan oktober 2023. Han ser fr...

Musik
Artikel

Hallå där Viktoria Tolstoy

En av Skandinaviens främsta vokalister berättar om konserten med Jönköpings Sinfonietta 15 mars 2024.