Dans Spelperiod: 31 mar - 31 mar

Slick

En dansperformance som slår knockout på publiken. I SLICK äntrar Sofia Södergård scenen transformerad till dragkingen Qarl Qunt och låter oss följa med bakom kulisserna på hans fjärde världsturné.

Qarl har det fastaste handslaget och tycker att få saker går upp mot att pickla grönsaker. Med intresse för makt och sexualitet bjuder han på en crossoverföreställning som landar mitt emellan kabaré och performance.

Sofia Södergård är utbildad på klubb- och streetdancescenen i New York, Balettakademien Stockholm samt på Stockholms Dramatiska Högskola. Hon är en av grundarna till danskompaniet P*fect som bland annat setts på Sadler’s Wells i London, Melodifestivalen, Juste Debout i Paris samt varit förband till Lady Gaga. Hon har koreograferat systrarna Kronlöfs senaste föreställning De redan frälsta likväl som Farnaz Arbabis Angels in America på Dramaten.

Arr: Musik & Teatervänner Riksteatern Jönköping

Spellängd: 60 min

Filminspelning för en dokumentärserie kommer äga rum under föreställningen samt efteråt i faojén under meet & greet minglet. Vill du inte vara med i bild tas det självklart hänsyn till, det kommer finnas medgivande-blanketter för de som eventuellt kommer med i bild. 

Kontakta gärna personal på plats om ni har några frågor.

Presscitat

”Fenomenalt och provocerande om dragkings” - Göteborgs-Posten

 ”Manligheten får sig ett gott hånskratt” - Västerbottens-Kuriren