The Striders releasefest för ny platta

Musik Spelperiod: 02 jun - 02 jun

The Striders Releasefest

The Striders är ett hårt arbetande rock'n'roll-band som levererar ett tungt sväng med mycket själ och hjärta. Med fuzziga gitarriff, hookiga sångmelodier och ett sanslöst ös, blandar de rock, soul och blues i en kraftfull mix. Deras musik har rötterna i 70-talets bluesrock, med deras egna sound blir det något nytt.

När The Striders står på scen ger de alltid 100% och ger publiken både en stor dos av deras musik och en live-show som publiken skall minnas. 

I början av 2020 släppte bandet deras första fullängdare, Out Of The Blues. Den var producerat av bandet själva och mixat av SPAM Recording. Skivan har fått ett väldigt bra mottagande och brukar oftast jämföras med band som Rival Sons, Led Zeppelin och Greta Van Fleet. 

Bandet har precis slutfört inspelningarna för deras kommande skiva ”The Striders”, den är planerad att släppas under sommaren 2023. Den nya skivan är en stark vidareutveckling av bandets musik och de har i samband med detta jobbat fram en helt ny scen-show. 

Under kvällen kommer The Striders bjuda på låtar från den nya skivan och släppa skivan i fysiska exemplar. “WE ARE THE STRIDERS ...AND WE PLAY ROCK ́N ROLL!” ”

Arrangör: The Striders
Åldergräns: 13 år
Speltid: 1 h