Musik Spelperiod: 13 nov - 20 nov

Ulrika Bodén duo

Skogslåtar, kärlekssånger och kraftfulla lockrop utlovas när folksångerskan Ulrika Bodén och folkmusikgitarristen Daniel Ek bjuder in till show.

Ulrika Bodén, med rötterna i Helgum, har de ångermanländska visorna nära hjärtat. Med sitt uttrycksfulla sångsätt räknas hon som en av landets främsta folksångerskor och anlitas som solist och med sina band såväl i Sverige som utomlands. Daniel Ek, ursprungligen från Vuollerim, är en mästerlig folkmusikgitarrist som med driv, klang och känsla skapat en egen spelstil på sitt unika instrument - harpgitarren. 

Ulrika och Daniel har länge musicerat tillsammans, på senare tid framför allt när Ulrika gästar trion Ahlberg, Ek & Roswall. Efter ett hejdundrande köksjam när de bodde grannar i Selånger utanför Sundsvall upptäckte Ulrika och Daniel hur roligt det var att också spela ihop som duo!

I deras program ryms gröndoftande skogslåtar, vackra kärlekssånger och kraftfulla lockrop. Flera av låtarna kommer från Ulrikas prisade skiva Te berga blå - en kärleksfull hyllning till vallmusiken och dess traditionsbärare, där även Daniel medverkar.

Turnéschema och biljettinfo


Ons 13 nov kl 19.00 Löfstadkyrkan, Tranås

Biljetter säljs på Turistbyrån(Extern länk) eller vid dörren på konsertdagen.

Tor 14 nov kl 19.00 Kulturhuset Sävsjö

Information om biljettköp finns här(Extern länk).

Sön 17 nov kl 16.00 Gummifabriken, Värnamo

Biljetter köps på Gummifabriken(Extern länk).

Mån 18 nov kl 19.00 Missionskyrkan, Vetlanda

Information om biljettköp finns här(Extern länk).

Tis 19 nov kl 19.00 Olsberg arena, Eksjö

Biljetter säljs på Turistbyrån(Extern länk) i Eksjö ( ej Mariannelund).

Ons 20 nov kl 19.00 Kulturhuset Pigalle, Nässjö

Biljetter säljs här(Extern länk).