Nycirkus med ett av Australiens mest innovativa cirkuskompanier

Övrigt Spelperiod: 06 okt - 06 okt
Köp biljett

A Simple Space med Gravity & Other Myths

Uppbackade av slagverkarens pulserande rytmer tänjer sju akrobater på sina fysiska gränser. Föreställningen A Simple Space är rak, rå och fylld av energi och glädje. Ytan är liten och avskalad – de enda verktyg de här artisterna behöver är sina egna kroppar. Gränsen mellan scen och publik suddas ut och närheten till artisterna är påtaglig. Du kan känna värmen, höra varje andetag när artisternas skicklighet, lekfulla konkurrens, förtroende och vänskap står i fokus. Det öppna och ärliga mötet med publiken är essensen i A Simple Space. Välkommen till en cirkusfest!

Gravity & Other Myths har uppmärksammats som ett av Australiens mest innovativa cirkuskompanier. A Simple Space har mottagit stående ovationer och prisats som bästa cirkusverk åtskilliga gånger sen premiären under sina turnéer världen över. Efter förra årets besök med bejublade Out of Chaos återvänder kompaniet nu till Sverige med sitt första verk.

Speltid: 60 min, ingen paus

Presenteras av JONK! Scenkonst i samarbete med och med stöd av Musik och teatervänner Riksteatern Jönköping. Med stöd av Kulturrådet, Region Jönköpings Län och Riksteatern.