Konsertsalen

Biljettinformation

av- och ombokning

Du kan boka om dina biljetter fram till och med dagen innan föreställning till någon annan föreställning som produceras av Kulturhuset Spira, eller byta biljetterna mot presentkort*. Om föreställningen blir inställd får du som kund pengarna tillbaka.

*Ovanstående regler gäller endast för föreställningar som arrangeras och produceras av Kulturhuset Spira och Smålands Musik och Teater. Om föreställningen produceras av en extern arrangör gäller arrangörens regler för av- och ombokning. Kontakta Publikservice om du är osäker på vilka av- och ombokningsregler som gäller för den föreställning du ska besöka.

Av- och ombokning hanteras endast av Kulturhuset Spiras Publikservice på telefonnummer 010-242 80 80 eller e-post: info@smot.se

Serviceavgift återbetalas inte.

Serviceavgift

Serviceavgiften tillkommer på alla biljetter, oavsett om du köper din biljett i kassan på Spira eller på hemsidan.

Serviceavgiften täcker biljettadministration och kostnad från ett externt biljettsystem. I avgiften ingår också att garderoben är bemannad och bevakad och att publikvärdar finns på plats när du besöker oss i samband med en föreställning.  

Köp alltid dina biljetter hos oss

Vi vill uppmärksamma dig på att det finns webbplatser som säljer biljetter i andra hand till Kulturhuset Spiras föreställningar. Om du köper biljetter i andra hand riskerar du exempelvis att få betala ett högre pris än det ordinarie eller att inte få dina biljetter i tid. Vi kan tyvärr inte påverka detta eller ta ansvar för dessa biljetter eftersom köpet sker hos en tredje part. Köp alltid dina biljetter direkt från oss för bästa pris och service.

Konsertsalen

Presentkort

Presentkort köps i vår webbshop eller i Spiras Publikservice och säljs i valfritt belopp. Det kan användas som betalning på webben eller vid direktköp i Publikservice. Giltighetstiden på presentkortet är ett år från inköpsdatum. 

 

Rabatter

På egenproducerade föreställningar och gästspel erbjuder vi följande rabatter. Rabatter markerade med stjärna (*) kan utnyttjas i vår webbshop, för övriga rabatter kontakta Publikservice. Obs: Rabatterna går ej att kombinera med andra erbjudanden.

  • Student 50% –  Studentlegitimation *
  • Barn/ungdom 50% –  upp till 26 år *
  • Senior 10% –  65 år eller intyg sjukpensionär *
  • Spiraambassadör <20% – gäller för registrerad Spiraambassadör
  • Scenpass 20% – gäller vid uppvisande av scenpass (gäller ej externa produktioner)
  • Grupp 10 10% –  Vid bokning av 10 biljetter
  • Grupp 15 15% –  Vid bokning av 15 biljetter
  • Grupp 20 20% –  Vid bokning av 20 biljetter

Shoppingkortet

Du kan använda Shoppingkortet som betalmedel i vår biljettkassa! Mer information om kortet hittar du på shoppingkortet.com(Extern länk)

Pluspolarekortet

Vid uppvisande av Pluspolarekortet får du kostnadsfritt ta med dig en "Pluspolare" som extra stöd, hjälp eller bara som sällskap - det kan exempelvis vara en kompis eller assistent. Dock behöver du själv betala ordinarie pris. Pluspolarekortet gäller personer som är skrivna i Jönköpings län.

Läs mer om Pluspolarekortet på Jönköpings kommuns webbplats(Extern länk)

Rullstolsplats

För att boka rullstolsplats, kontakta Publikservice i Spira på telefonnummer 010-242 80 80 eller e-post: info@smot.se