Föreställningar och konserter för alla åldrar

Unga Spira

Ta med hela familjen och upplev scenkonst live. Vi har något som passar alla.

Genom att utmana fantasin, ge plats för magi och bjuda på överraskningar kan Unga Spira presentera många intressanta scenkonstupplevelser under säsongen 2023/2024. I fokus ligger livet här och nu – hur vi hanterar våra känslor och lär oss av dem. 

Under säsongen fortsätter vi möta publiken där publiken är geografiskt, känslomässigt och tematiskt. Kort sagt, vi tar vår publik på största allvar.

Nu ser vi fram emot ännu en härlig scenkonstsäsong tillsammans med er.

Skola 

Tack vare Barnkulturpengen kan Unga Spira erbjuda helt kostnadsfria föreställningar för låg- och högstadiet. Såväl vår klassrumsföreställning som vår konsert för de yngre eleverna är förankrade i Skapande skola. Du kan läsa mer om skolföreställningar här.

Produktioner som ingår

Spelades 15-16 feb 2024

Inuti

En inre värld uppstår när inuti blir utanpå. Tillsammans med barnen förvandlar en dansare och en skådespelare rummet till en levande illustration av allt som trängs på insidan hos oss alla. Va...

Barn/Unga
Spelades 18 feb 2024

Peter och vargen

Upplev Peter och Vargen som ett symfoniskt filmäventyr när Sergej Prokofjevs klassiska musiksaga kommer till liv. Suzie Templetons Oscars-belönade och nervkittlande kortfilm ackompanjeras live av Jönk...

Barn/Unga