Måndag
Kålpudding på Svensk blandfärs serveras med rårörda lingon samt gräddsås.
Paprika fylld med couscous, vitost och örter serveras med paprikapesto.
Tisdag
Stekt Svenskt fläsk serveras med löksås samt rårörda lingon.
Rattatouille serveras med stekt Pannoumi samt rostade frön.
Onsdag
Medelhavsbiffar på Svensk blandfärs serveras med en gräddig tomatsås samt rostade rotfrukter.
Gnocchi serveras med en gräddig tomatsås samt grana padano.
Torsdag
Citronbakad Svensk kyckling serveras med coucous samt vitlöksyoghurt.
Ugnsbakad rödbeta serveras med rotselleripuré, chevre samt rostad mandel.
Fredag
Svensk Pluma serveras med zucchinisalsa samt aioli.
Brie och svamppaj serveras med grönsallad samt rostade frön.
Vecka 13
Spiras stående rätt
Spiras egna handrullade köttbullar är gjorda på svenskt kött och serveras varje lunch.
Våra köttbullar serveras med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Veckans fisk
Citronbakad torsk serveras med ört och pepparrotsmarinerade räkor, brynt smör samt örtolja.
Måndag
Persiljejärpar på Svensk färs serveras med gräddsås samt svartvinbärskompott.
Quesadilla med spenat, feta och tomat serveras med en fräsch bladsallad samt chimmi churri.
Tisdag
Fransk senapskyckling på Svensk kyckling serveras med senapssås samt råhyvlad zucchini och rödlök.
Pannoumi serveras med råraka samt pumpa och äppelchutney.
Onsdag
Piccata på Svensk kyckling serveras med kikärtssallad samt persiljepesto.
Grönsaksgratäng serveras med kikärtssallad samt persiljepesto.
Torsdag
Skomakarlåda på Svenskt nötkött serveras med potatispuré, rödvinssås samt fräst purjolök och bacon
Indisk auberginegryta serveras med myntayoghurt samt chilirostade frön.
Fredag
Kyckling stroganoff på Svensk kyckling serveras med semitorkad tomat samt vitlöksfräst svamp.
Helbakad rotselleri serveras med semitorkad tomat, örtmajonnäs samt vitlöksfräst svamp.