Brassets jubileumsturné

Musik Spelperiod: 01 feb - 08 feb 2023

John Bauer Brass 30 bast

Spiras mesta ensemble har hunnit fylla 30 år. Det vill de så klart fira med publiken. Och nu är det äntligen dags för jubileumsturnén! Det blir musik i toppklass och dessutom lite koreografi. Något som passar alla, i bästa JBB-anda.

JBB hann fylla jämt – under pandemin. Så först nu ger de sig ut på vägarna för att fira. Det blir en kväll i bästa JBB-anda med såväl musikal som dixie, folkmusik och världsmusik på programmet, musik från många olika delar av världen.

Kanske komponerar bandets egen trumpetare Martin Isaksson något eget, eller arrangerar ett rykande färskt stycke? Klart är att det blir något som passar alla. Ta med familjen och njut av brassmusik i toppklass när musik och koreografi vävs samman till en helhetsupplevelse.

”En pandemi kom mellan oss i John Bauer Brass och alla er, fantastiska invånare i Jönköpings län. Dagar, veckor, månader och år har gått. Vi har längtat efter er och nu är det äntligen dags för oss att besöka er i Musikcaféserien.”

Yngve Nordström, JBB

 

MEDVERKANDE

Martin Isaksson, trumpet

Jonas Larsson, trumpet

Johan Tiger, horn

Klas-Henrik Djärf, trombon

Yngve Nordström, tuba

 

Spelas

1 februari 19.00, Holavedsgymnasiets aula Tranås INSTÄLLD

2 februari 19.00, Kulturhuset Röda Kvarn Sävsjö

4 februari 16.00, Konsertsalen Gislaved

5 februari 16.00, Gummifabriken Värnamo

6 februari 19.00, Missionskyrkan Vetlanda

7 februari 19.00, Olsbergs Arena Ekjö

8 februari 19.00, Kulturhuset Pigalle Nässjö

Medverkande

Ensemble

John Bauer Brass

John Bauer Brass har underhållit i mer än trettio år med sina svängiga konserter. Gruppen består av Yngve Nordström, Klas-Henrik Djärf, Johan Tiger, Jonas Larsson och Martin Isaksson – samtliga är också musiker i Jönköpings Sinfonietta.