Huskvarna Folkets Park och Kulturhuset Spira presenterar

Musik Spelperiod: 20 aug - 20 aug

Ola Salo & Sinfoniettan

Det finns gott om stjärnor på den svenska musikhimlen. Men få kan äga en scen som Ola Salo. 20 augusti kommer han till Huskvarna Folkets Park i en unik och storslagen sensommarkonsert med Jönköpings Sinfonietta.

  • Entrén öppnar 15:30 | Konsertstart 17:00
  • Utescenen på Huskvarna Folketspark
  • Ingen åldersgräns
  • 495 kronor inkl. serviceavgift

Biljetterna säljs via Huskvarna Folkets Parks webbplats.
Köp biljett(Extern länk)

Ola Salo har sedan genombrottet med The Ark bjudit på oförglömliga musikupplevelser på festival- och musikalscenerna och dessutom gjort krogshower, arenaturnéer och tv. Nu kommer han till Utescenen i Huskvarna Folkets Park och spelar det allra bästa från sina decennier som artist.

Med sig på scen har han Jönköpings Sinfonietta som leds av Jonas Nydesjö. Den här augustikvällen förflyttar orkestern sig inte bara från den klassiska musiken till glamrocken, utan också från hemmascenen i Kulturhuset Spira till utescenen på Huskvarna Folkets Park.

Jonas Nydesjö är känd för att obehindrat röra sig mellan musikgenrer och gjorde förra året succé med Annika Norlin & Sinfoniettan i Kulturhuset Spira. Han arrangerade och dirigerade Ola Salos rockopera KULT i Sveriges Radio och har dessutom skrivit kvällens musikarrangemang.

Konserten genomförs i samarbete med Huskvarna Folkets Park.