Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt

Musik Spelperiod: 01 okt - 01 okt

Shirley Clamp

Som den (nästan) första artisten med en helt egen show gör Shirley Clamp nu sin (nästan) första egna föreställning. En berättelse om en människa med en stor röst och ett svajigt självförtroende, som efter att blivit bortvald av sin pappa ger sig in i en bransch som går ut på att bli vald.

Nästan 20 år på scen man avrundar uppåt är showen Shirley Clamp alltid velat göra men aldrig vågat – en kväll med humor, livemusik och sång i världsklass. 

Föreställningen gestaltar en person med en stor röst men svajig självkänsla som blivit bortvald av sin pappa, som trots sin bakgrund ger sig in i en bransch där allt handlar om att bli vald. Shirley Clamp spelar rollen som sig själv och uppträder här med sitt femmannaband.

Den kritikerrosade showen är skriven av ingen mindre än Shirley själv tillsammans med William Spetz som även står för regi.

Speltid: 150 minuter inkl 25 min paus

 

Pressröster

"Alla tokhyllar henne." QX

"Hennes röst är ikonisk." TeaterStockholm.se(Extern länk)

“Känns som att ett nästan galet euforisk fullsatt salong varit med om ett speciellt ögonblick, när hon med denna show tar ett rejält kliv uppåt som artist. ” Aftonbladet, ++++

“Shirley Clamp, vilken jäkla stjärna.” QX

“Shirley Clamp guldstrupe, personlig och jätterolig.” Kulturbloggen.com(Extern länk)

“Det här förtjänar alla att se!”, “Det här är innerligt, varmt och nära.” pascen.se(Extern länk)

Arrangör: Villman produktion