Du sökte på

Freja Musikteater Freja Musikteater
Övrigt
Sida

Freja Musikteater

Freja Musikteater är en ensemble bestående av amatörskådespelare med diagnoser inom autismspektrat. Hösten 2020 firade gruppen 15 år av föreställningar och hela verksamheten visades upp i en retrospektiv utställning i Spiras foajé. I juni 2023 arrangerades den första Freja Funk Festival, en tillgänglig scenkonstfestival för alla.

Sida

Kerstin Jansson

Unga Spira Unga Spira
Övrigt
Paket

Unga Spira

Ta med hela familjen och upplev scenkonst live. Vi har något som passar alla.

Kammaren Kammaren
Övrigt
Sida

Kammaren

Kammaren är Kulturhuset Spiras mest flexibla rum. Detta scenrum används för både teater, dans och musik. Rummet kan även anpassas och dukas upp för en bankettsittning och andra arrangemang.

Caféscenen Caféscenen
Övrigt
Sida

Caféscenen

Caféet tar vid där foajén slutar, och fortsätter ut mot Munksjöns spegel.

Lunchlyrik: Freja Musikteater - Jorden runt och lite till! Lunchlyrik: Freja Musikteater - Jorden runt och lite till!
Övrigt
Produktion

Lunchlyrik: Freja Musikteater - Jorden runt och lite till!

Lunchlyriken ingår i Kulturhuset Spiras stora Kultur på lunchen-serie. Under lunchlyriken kan du uppleva allt från standup till diktläsning. Lunchlyriken har fri entré och börjar alltid 12.00.

Clownen Beta berättar Rödluvan och vargen Clownen Beta berättar Rödluvan och vargen
Barn/Unga
Produktion

Clownen Beta berättar Rödluvan och vargen

Upplev den klassiska sagan Rödluvan och vargen som du aldrig hört den förut! Clownen Beta berättar på sitt eget lilla vis om det spännande äventyret där vi får följa Rödluvan på stigen in i den dunkla skogen.

All you need is Beatles All you need is Beatles
Musik
Produktion

All you need is Beatles

1963 släppte The Beatles sitt debutalbum och succén var ett faktum. Historierna om hur dessa fyra unga män erövrade topplistor och publik världen över är vida kända – men desto mindre vet vi om mödrarna, flickvännerna och fruarna som på nära håll fick uppleva framgången, med allt vad det innebar.

Var är brudarna? Var är brudarna?
Teater
Produktion

Var är brudarna?

Det kryllar av betydelsefulla kvinnor genom tiderna. Men var är de? De finns och har alltid funnits – men tilldelats tysta roller i historien. Det är dags att låta dessa kvinnors avtryck rättmätigt eka genom historieberättandet.