Skola Spelperiod: 16 maj - 21 maj

Barnens Bästa – allsång med Sinfoniettan

Vem har inte velat sjunga med en hel orkester? Och riktiga musikalartister? Här är chansen att delta i en popsvängig konsert med bara hits på programmet. På scen väntar Jönköpings Sinfonietta med gäster!

Unga Spira fortsätter att undersöka den svenska barnmusikskatten. Tillsammans med två musikalartister och barnkörsångare blandar vi högt och lågt, gammalt och nytt, rasande snabbt och mysande stilla. Vi tar oss igenom fem årtionden, från 1970-talets färglada musikexplosioner till 2010- talets vilda, vackra kids, ihop med Kulturhuset Spiras egen, 30-personer starka, orkester.

Vad sägs om att sjunga balla Trazan Apansson för full hals? Klura på hur det egentligen lät när Kalle klättrade upp i klätterträdet och vad det nu är som ska till innan det blir sommar? Behövs det någon som ”sätter fart…”? Välkomna till Barnens Bästa, en allsångskonsert för alla ungar och deras vuxna. 

KONCEPT & MANUS Mia Ringblom Hjertner REGI Alexsander Brandt MEDVERKANDE Jönköpings Sinfonietta, barnkör, musikalartisterna Robert Sillberg och Kitty Chan.

PREMIÄR
16 maj 2021
Kulturhuset Spira, Jönköping

SPELPERIOD
17 - 21 maj 2021

MÅLGRUPP
F - årskurs 3

SPELLÄNGD
40 min

INFO & BOKNING
skola@smot.se

Se hela vårt utbud för skola på smot.se/skola 

Medverkande

Regissör

Musikalartist