Swing, klassiskt och hits med The Hebbe Sisters & Duo Sentire

Musik Spelperiod: 11 dec - 12 dec 2024
Köp biljett

En strålande jul

Välkommen till en stämningsfull kväll i julens tecken. The Hebbe Sisters och Duo Sentire tar dig med på en förtrollande julresa med allt ifrån glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin. På repertoaren finner du allt ifrån julklassiker som Santa Claus is coming to town, O helga natt, Ave Maria och Koppången – en musikalisk helhetsupplevelse för alla åldrar och smaker.

The Hebbe Sisters & Duo Sentire... vilken familj! Kända för sina skräddarsydda och varierade program som innehåller allt ifrån glädje till eftertänksamhet, presenterar de en musikalisk helhetsupplevelse för alla åldrar och sammanhang.

The Hebbe Sisters; består av de tre värmländska, skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe som utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Ulrika Hebbe
Lars-Inge Bjärlestam
Josefine Hebbe
Maria Hebbe
Emelie Hebbe

Speltid: 60 minuter(Extern länk)