Älskade efterlängtade liveupplevelser

Artikel

Dansande häxor och sjungande filmstjärnor. Legender och underbarn. Dystopi och standup. Du måste inte välja. Allt finns kommande säsong. 13 augusti släpps biljetterna. Redan 11 juni släpper vi programmet.

Säsongen 20/21 är full av upplevelser och snart kan vi äntligen berätta om allt som väntar! För att anpassa oss till ja, världsläget, och för att du som publik ska kunna planera ditt besök lättare, har vi bara skjutit upp det traditionella biljettsläppet något. Från maj till augusti.

På så sätt vet vi alla mer om läget gällande restriktioner i salongen och eventuella återköp, när du väl bokar dina biljetter. Klart redan nu är att vi längtar efter er!

Nytt magasin

Den 11 juni släpper vi säsongsprogrammet på smot.se och SCEN no 4. Magasinet kommer att ligga bland annat inne på Spira och här som pdf, men kan även skickas hem till dig (se nedan). I SCEN no 4 hittar du intervjuer med musiker och artister som är på väg hit, allt om våra klassiska abonnemang och ett stort kalendarium. 48 maxade sidor som du kan läsa i lugn och ro. Inga beslut behöver tas av dig än.

Biljettsläpp

Den 13 augusti blir det offentligt biljettsläpp. Nu kan du säkra dina platser till samtliga föreställningar, i biljettkassan eller på smot.se.

Lite av vad som väntar…

Camera, om Ingrid Bergmans dramatiska liv och hennes kärlekshistoria med regissören Rossellini blir höstens musikal. Premiär 19 september och biljetterna hittar du här redan nu.

I spännande, nyskrivna, dystopin Innan jag öppnar mina ögon (rek från 10 år) har vi satt ihop all scenografi av återbruk! Premiär 6 september.

Det blir scensamtal om ikoniskt mode för kvinnor med Camilla Thulin, själv en inspirerande förebild för många, 1 oktober (fri entré).

En musikalisk hyllning till Marie Fredriksson, Avicii med flera i Jönköpings Sinfoniettan öppningskonsert Svenska legender 22 augusti. Och en rad prisade och hyllade dirigenter och solister väntar i våra två klassiska symfoniserier och lunchkonserter.

Dessutom kommer fem stjärnspäckade teatergästspel – med till exempel Marianne Mörck och Rickard Söderberg, och mycket, mycket mer!

Scenkonst hemifrån

Eftersom vi har saknat vår publik så mycket under våren har vi delat med oss lite extra i sociala medier. Där ligger det nu massor av Bakom kulisserna-hälsningar, från våra musiker och skådespelare och övrig personal på Kulturhuset Spira. Kika gärna på @spirajkpgFacebook (Extern länk)& Instagram(Extern länk).

Vi har också sjösatt Digital scen, en utökad närvaro på nätet, där vi presenterar vår scenkonst på Youtube. In och njut av inslag som En deljig rosa med brasset i Konsertsalen eller varför inte Leclairs Sonata for two violins in e-minor med Isa Hammarsten och Kaho Nagano – framförd på taket av Spira? Varning för svindlande vackert klipp…Dessutom: sketcher. Se säljavdelningen testa grävande journalistik - i brist på annat. Skratt lovas!

Tips!

Vill du ha Magasinet SCEN hem i din brevlåda? Det är gratis! Mejla din postadress till linnea.strandberg@smot.se så skickar vi den så snart den kommer från tryckeriet!

Vill du ha Spiras nyhetsbrev? Anmäl ditt samtycke här. (Extern länk)

Scen no 4 kommer snart...

 

  • Uppdaterad2020-05-18 07:00
  • Ansvarig