En interaktiv dansföreställning för de yngsta

Dans Speldatum: 15 jun 2023

dAzzleMAZE

En sammankomst En hyllning till varandet i världen En plats där tiden vilar i sig själv och blir djupare Ett utrymme att vältra sig i, att flyta runt i utan riktning och att dröja kvar vid Det är här vi finner glädje i att välkomna det okända I dAzzleMAZE ger vi efter för det skimrande, speglande och vackra

dAzzleMAZE är en koreograferad installation för de yngsta, som utforskar möjligheterna i en händelsevärld snarare än en objektvärld - något dynamiskt och relativt oförutsägbart. Den erbjuder sensoriska upplevelser genom sammanflätning av rörelse, dans, musik, bild och ljusdesign. Den vill uppmuntra till nyfikenhet, utforskning samt avkoppling och kontemplation.

Publiken uppmanas att njuta av föreställningen fritt och på sina egna villkor. dAzzleMAZE vill göra plats för olika erfarenheter, där alla typer av förnimmelser och beteenden är välkomna. Publiken kan komma när de är redo, gå ut och gå in igen under föreställningen och lämna när det passar dem bäst.

För att understryka gemenskapen bjuds publiken in att välja och bära kostymerna som finns i anslutning till salongen. Kostymerna liknar de som ensemblen själva bär.

Föreställningslängd: 3 h

BÅDA föreställningarna är riktade till

neuronormativa barn 3-18 mån och neurodiversifierade/barn med funktionsvariationer 3 – 24 mån. 

Maxantal: 10 barn plus deras vuxna.

Medverkande

Jimmie Larsson, Noah Hellwig, Dalija Acin Thelander

Koreografi, rum och övergripande design

Dalija Acin Thelander

Musik

Thomas Jeker

Ljusdesign assistent

Ronald Salas

Med stöd av: Kulturrådet, Stockholms stad, Konstnärsnämnden, Region Stockholm och ccap/Hallen i Farsta, Kulturhuset Dieselverkstaden, Bora Bora (Denmark), LaSala (Spain)