med Henningson & Glans

Musik Spelperiod: 08 mar - 08 mar
Ingår i: After work

Ett stänk av vår nånstans

Henningson & Glans har som trio eller separat, i opera, musikal, revy, konsert eller aktörer funnits med i programmet de senaste 25 åren. Nu bjuder denna etablerade och välklingande trio in till ett vårvinterprogram.

Henningson & Glans bjuder på ett innerligt och välkomponerat vårvinterprogram med nytt och gammalt, känt och mindre känt, klassiskt, jazz och visor. Allt i en innerlig och musikalisk vårvinterskrud och i arrangemang signerade Gittan Glans.
Denna kväll kan man höra musik och texter av bland annat Gittan Glans, Lill Lindfors, Kai Gullmar, Laleh, Monica Dominique, Michel Legrand och Lars Nordlander.
Henningson & Glans består av tre eminenta musiker. Gittan Glans, som nu också etablerat sig som kompositör, spelar piano, sjunger och arrangerar. Andreas Glans, som sjunger men också spelar bas och gitarr. Och Johan Henningson, som med sitt välklingande flöjt och saxspel tillsammans med sin sång sätter en nyansrik färg till denna trio. ”En trio med mycket musikanter i”, som de själva ibland säger.

Speltid: 60 min

Medverkande

Gittan Glans
Andreas Glans
Johan Henningson