Barn/Unga Spelperiod: 04 nov - 04 nov

Ny teknik. Ovanliga instrument. Skaparglädje!

Upptäck spännande instrument och spela på helt nya sätt i denna workshop. Deltagarna får på ett kreativt sätt utforska de tekniska möjligheterna som öppnar upp för alla att delta och skapa tillsammans, oavsett bakgrund, erfarenhet och funktionsförutsättningar.

ShareMusics Mobile Music Kit – MMK – är en låda som innehåller ett tiotal musikteknologiska instrument, ett mixerbord och en högtalare. Fokus ligger helt på det kreativa improviserade musicerandet. Under en MMK-workshop förs löpande samtal kring och ges praktiska exempel på inkluderande skapande arbete.

Workshopen passar alla och anpassas utifrån varje grupps förutsättningar. ShareMusics workshopledare är rutinerade och etablerade konstnärer med expertis inom sitt område. Workshopassistenter bidrar med erfarenhet av inkluderande konstnärligt arbete. Tillsammans utgör de ett konstnärligt team som guidar genom workshopen.

Workshopen är indelad i två olika åldersgrupper.

Kl 10-11.30 för barn mellan 9-12 år. Introduktion till eget skapande. Max antal deltagare är 30 st.

OBS! Workshopen kl. 13 är INSTÄLLD!
Kl 13-17 för ungdomar 13-19 år.
Fördjupning, testar att skapa ett eget stycke. Man kan ta med eget instrument. Avslutningsvis framförs resultaten av workshopen. Max antal deltagare är 15 st.
16.45 släpps publik in och dagens resultat spelas upp.

Workshopen är gratis, men du behöver boka din plats.