Live in concert

Musik Speldatum: 16 apr 2024

The Magical Music of Harry Potter

Förtrollande toner och magiska ögonblick väntar den när The Magical Film Orchestra & Choir intar Jönköping för att framföra den ikoniska musiken från Harry Potter-filmerna. Denna mäktiga konsert kommer även att förgyllas av närvaron av en hemlig gästartist som medverkat i filmerna.

Konserten bjuder på en rik kavalkad av kompositioner från de femfaldigt Oscar-vinnande kompositörerna John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper och Alexandre Desplat, inklusive musik från ”Harry Potter and the Cursed Child”. Kvällens hemliga gäst kommer dessutom att dela med sig av erfarenheter från filminspelningarna samt berätta om teman som vänskap, äventyr och kärlek i den förtrollade och farliga magiska världen.

Den mäktiga musiken ackompanjeras av en sofistikerad ljus- och lasershow, skräddarsydd för att skapa en atmosfär av magi och spänning. De visuella effekterna är noga utvalda för att intensifiera upplevelsen och kommer sannolikt lämna publiken med gåshud och få hjärtan att slå lite snabbare hos alla Harry Potter-fans.

Speltid: 2 h 30 min inkl. 25 min paus

Arrangör: Star Entertainment

Relaterade artiklar

Musik
Artikel

Johannes sätter tonen för musiken

Johannes Gustavsson är ny konstnärlig ledare och chefsdirigent för Jönköpings Sinfonietta sedan oktober 2023. Han ser fr...

Musik
Artikel

Hallå där Viktoria Tolstoy

En av Skandinaviens främsta vokalister berättar om konserten med Jönköpings Sinfonietta 15 mars 2024.

Musik
Artikel

Med full fart och sprittande energi

Hon komponerar för att koppla av. Han har en ständigt pågående konsert i sitt huvud. Tillsammans garanterar paret maxima...