Världens kanske bästa bokstavslåtar

Barn/Unga Spelperiod: 26 apr - 26 apr

O vad det låter bra

INSTÄLLD. Föreställningen ställs in på grund av rådande omständigheter.

Bom, tjoff, poff – O, vad det låter bra! Lyssna och sjung med i låtarna vi alla känner igen när Jönköpings Sinfonietta hälsar på myror och elefanter, tillsammans med musikalartisterna Hani Arrabi, Anna-Hanna Rosengren och Ulrik Spjut. Familjekonsert från 6 år.

Vi bjuder på världens kanske bästa bokstavslåtar, kända från tv-programmet Fem myror är fler än fyra elefanter. Allt från den kusliga hemska ruskiga bokstaven U och Mulliga maffiga mysiga bokstaven M till Först som sistmarschen och hela Alfabetsresan.

 

Ladda upp!

Här finns lite inspirationsmusik inför konserten!

Medverkande

Idé och regi: Mia Ringblom Hjertner Orkester Jönköpings Sinfonietta Dirigent Anton Holmer Sångare Hani Arrabi, Anna-Hanna Rosengren och Ulrik Spjut

Medverkande

Dirigent

Sångare

Ensemble

Jönköpings Sinfonietta

Tio nationaliteter och en värld av erfarenhet. Jönköpings Sinfonietta bildades 1988 och må vara en ung orkester men kommer som sådan med en fantastisk anda och en uppsjö av kreativitet. Trots storleken, eller kanske tack vare den, tar musikerna i olika konstellationer sig an allt från intim kammarmusik till de stora symfonierna av till exempel Mahler och Brahms.