Publiken bestämmer Tour 2020

Musik Spelperiod: 08 okt - 08 okt

Solala

Kom och upplev en helt ny genre inom svensk vokalmusik. Powertrion Solala har ett alldeles unikt tonspråk och med bländade stämföring ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument framför de en minst sagt varierad repertoar.

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik.

I Publiken Bestämmer Tour får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Varje framträdande blir på så sätt en ny konsert. Nytt material blandas med älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik -och kritikersuccén Brinner upp i natten som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släpptes under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok.

Speltid: 140 minuter

Konserten har med anledning av coronaviruset flytats fram till 2 april 2021. Köpt biljett gäller.

Arrangör: Solala

Kulturhuset Spiras av- och ombokningsregler innefattar ej denna produktion. Läs mer på arrangörens hemsida här(Extern länk).